Alcohol & Zwangerschap

Voorlichtingsflyers Alcohol en Zwangerschap bestellen

Het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid (STAP) heeft twee flyers ontwikkeld waarin kort en bondig de feiten over alcohol en zwangerschap wordt samengevat. Deze zijn bedoeld om aan uw cliënten/patiënten te overhandigen nadat u het thema alcohol tijdens een consult heeft toegelicht.

Veel verloskundigen bestellen al regelmatig de rode standaard STAP-flyer "Waarom gaan Alcohol en Zwangerschap niet samen?". In het kader van de FAS-campagne, heeft STAP samen met Stichting het Witte Bos een speciale FAS-flyer ontwikkeld.

De standaard flyers kunnen in pakketten van 300 stuks verstuurd worden; de speciale flyers kunnen in pakketten van 150 stuks verstuurd worden (deze zijn zwaarder). U hoeft alleen de porto a €3,84 en administratiekosten a €5,- te betalen (dus €8,84 in totaal per zending).

Beide flyers kunt u bestellen door een e-mail te sturen naar STAP.

Geeft u in uw mail aan welke van de twee flyers u wil hebben: de standaard STAP-flyer (maximaal 300 stuks) of de speciale FAS-flyer (maximaal 150 stuks). Geeft u tevens aan hoeveel stuks u wilt ontvangen en naar welk adres het toegestuurd kan worden.

Ook kunt u de flyers hieronder downloaden:

Flyer alcohol en zwangerschap (226 kB)

Speciale flyer ism FAS-projectSpeciale flyer ism FAS-project (374 kB)